Focus Fotografie.

Zakelijke portretfotografie, Personal Branding shoots, Fine-Art huisdier fotografie en Trouw fotografie.

Zakelijke Portretfotograaf Zevenbergen e.o.

Ben je ondernemer, zzp-er of werk je in een zakelijke omgeving en ben je op zoek naar een portretfotograaf?
Dan gebruik je waarschijnlijk online media zoals LinkedIn en Twitter om met jouw relaties te communiceren en om een zakelijk netwerk op te bouwen.
Een professionele profielfoto geeft meteen een goede indruk en draagt bij aan het gevoel van vertrouwen.
Als portretfotograaf kom ik in Zevenbergen, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en omstreken, maar ook kunnen er foto’s gemaakt worden in de studio te Klundert.
Wanneer er meerdere medewerkers op de foto gezet dienen te worden, kan dit door middel van de portable studio gewoon in het bedrijfspand.
Maar ook zijn er mogelijkheden tot het maken van portretfoto’s op een andere gewenste locatie, zowel binnen als buiten.

Voor velen is het op de foto gaan geen favoriete hobby.
Vaak is het lastig om de juiste houding te vinden of een mooie oprechte lach tevoorschijn te toveren.
Als portretfotograaf werk ik aansturend en help ik jou met de juiste natuurlijke poses. Ook kletsen we veel, maken we grapjes en zorgen we zo voor een ontspannen sfeer,
om ook de mooiste lach neer te zetten.

Hoe gaan we te werk?

jouw wensen

Voor we aan de slag gaan, gaan we eerst bespreken wat de wensen zijn. Waar wil je de foto’s voor gebruiken en wat wil je uitstralen? Wil je donkere of lichtere foto’s, van heel dichtbij of juist iets verder weg? Uiteraard kun je voorbeelden laten zien, die je aanspreken, zodat er rekening gehouden kan worden met jouw wensen.

Outfit

Voor de shoot wil je je van je beste kant laten zien. Kies daarom een representatieve outfit uit en zorg dat je een extra setje bij je hebt, zodat je verschillende looks kunt laten zien. Er zijn diverse mogelijkheden qua achtergrond, waar rekening mee gehouden kan worden bij de gewenste kleding keuze. 

Poseren

Tijdens de shoot krijg je begeleiding bij het poseren, waarbij we natuurlijke poses aan zullen nemen zodat dit niet ongemakkelijk voelt. Het belangrijkste is dat je je op het gemak voelt. Tevens laten we tussendoor enkele foto’s zien, zodat we kunnen bepalen of het de look is die je voor ogen hebt.

Aanleveren

Na afloop worden de foto’s optimaal bewerkt, waarbij kleine oneffenheden worden verwijderd en eventuele wallen worden verminderd. Verder proberen we een zo natuurlijk mogelijke look te behouden, zodat het er niet gefotoshopt uit ziet. De foto’s worden vervolgens in hoge resolutie aangeleverd en indien gewenst passend gemaakt voor bijvoorbeeld instagram of LinkedIn.

Portretfotograaf Zevenbergen e.o.

portretfotograaf - Zakelijke fotografie - zakelijke portretfotografie - personal branding shoot - zakelijke fotografie Noord Brabant - Fine-art huisdierportretten

Portretfotograaf

Plan een afspraak

X