Focus Fotografie.

Zakelijke portretfotografie, Personal Branding shoots, Fine-Art huisdier fotografie en Trouw fotografie.

Fotohgraaf Noord Brabant

Artikelen

portretfotograaf - Zakelijke fotografie - zakelijke portretfotografie - personal branding shoot - zakelijke fotografie Noord Brabant - Fine-art huisdierportretten

Sandra Groenescheij

Enthousiast fotograaf voor al uw zakelijke fotografie zoals portretten en personal branding shoots. Maar ook voor fine-art huisdieren portretten.

Favorieten
Ook interessant

Focus Trouwfotografie

Ontdek

Blogs

Leuk dat je op mijn blogpagina terecht bent gekomen. Als professioneel fotograaf houdt ik me vooral bezig met zakelijke fotografie. Denk hierbij aan portretten en branding shoots. Maar ook biedt ik de mogelijkheden voor videografie aan. Hierbij maak ik een mooie video compilatie, zoals van te voren besproken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Begonnen als huisdierfotograaf en daarvandaan verder ontwikkelt. Als fotograaf sta je, letterlijk, nooit stil. Na verloop van tijd ontdek je wat er bij je past en ga je je specialiseren in die vakgebieden. Zo ben ik in de zakelijke fotografie terecht gekomen. Maar… met mijn enorme liefde voor dieren, kon ik het fotograferen hiervan niet loslaten en blijft dit zeker nog tot de specialiteiten behoren. En sinds kort is daar de tak videografie aan toegevoegd. Een heel andere manier van vastleggen, maar minstens net zo bijzonder. Voor vragen, kun je me altijd benaderen. 

Ik ben gevestigd in Zevenbergen, Noord Brabant en heb mijn eigen fotostudio in Klundert. Maar voor fotoshoots rijd ik gerust het hele land door, van Zeeland en Zuid Holland, tot Limburg en Overijssel. En wil je graag dat ik voor jou, of voor jouw bedrijf, naar Groningen of Texel kom, dan is ook dat uiteraard geen enkel probleem. Dus, wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag het me gerust.

 
Personal Branding shoots
X