Commerciële foto / video

Wanneer je jezelf als bedrijf wilt laten zien, de wereld kenbaar wilt maken wat je doet en waar je voor staat, dan zijn enkel branding foto’s niet meer voldoende.
De website staat al en is gevuld, de wereld weet al dat je er bent.
Maar je blijft als bedrijf ontwikkelen, ondernemen en daar hoort ook reclame bij.

Er komen steeds meer bedrijven bij en adverteren verandert daarmee ook razendsnel.
Naast statische foto’s is het tegenwoordig ook goed, om jezelf te laten zien door middel van video’s.
Video’s van nieuwe producten of diensten die het bedrijf levert, video’s om een kijkje achter de schermen te laten zien of de medewerkers aan het grote publiek voor te stellen.

Of je nu klein of groot bent, al jaren bezig bent of net komt kijken, klanten moeten weten dat je er bent en wat je doet.
Vaak is het niet voldoende om achterover te leunen en af te wachten, wanneer de nieuwe klantenstroom komt binnenvallen.
Dit bereik je met op maat gemaakt advertentiemateriaal.

Hierin gaan we net een stapje verder.
Zo kunnen we een video creëren van door ons gemaakte foto’s, om zo bewegend beeld te laten zien.
Maar uiteraard kunnen er ook complete video’s worden gemaakt, waarbij we samen gaan kijken naar het script en de manier waarop deze wordt opgenomen.
Recht in de camera spreken, kan worden afgewisseld met beelden uit de praktijk, werkzaamheden welke worden verricht en geven zo een compleet plaatje.

Commerciële video voorbeelden

Hoe gaan we te werk?

jouw wensen en ideeën

Nadat je contact hebt opgenomen neem ik binnen 24 uur contact op om een telefonische afspraak in te plannen. Hierin gaan we bespreken wat je wilt neerzetten. Wat wil je bereiken met de foto’s of de video’s? Voor wat voor reclame wil je deze gaan inzetten? Worden het enkel foto’s of video, of een combinatie daar van?

Conceptplan

Samen bedenken we een concept idee. Hierin bespreken we wat je wel en niet wilt laten zien. Ben je het gewend een groot publiek aan te spreken en is in de camera praten geen enkel probleem? Of vind je dit juist lastig en laat je liever andersoort beelden zien, waarbij je wel zelf kunt inspreken? Alles komt hierbij aan bod.

Script

Wanneer er sprake is van video, is het van belang dat er een script wordt geschreven. Hierin kijken we naar welke soort zinnen het publiek dat je zoekt aantrekt en hoe we deze gaan opnemen. Is een lang stuk in de camera opnemen lastig, dan knippen we dit in korte opnames, die in de nabewerking aan elkaar wordt gezet. Elk script is een leidraad voor het opnemen van de video, om te zorgen dat we alle content hebben die nodig is.

Locatie

In principe bepaal je zelf de gewenste locatie. Meestal is dit echter op de locatie van het bedrijf, zeker wanneer er werkprocessen worden meegenomen in de video’s of foto’s. In sommige gevallen is een andere locatie wenselijk en zullen we hier samen naar kijken.

Review Cindy
Wauw wauw wauw
ff snel gekeken, was natuurlijk super benieuwd,
heel leuk geworden top 👌👌

personal branding shoot Noord Brabant

Plan een afspraak

X