Focus Fotografie.

Zakelijke portretfotografie, Personal Branding shoots, Fine-Art huisdier fotografie en Trouw fotografie.

Personal Branding shoot

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te laten zien en dus goede foto’s van jezelf te hebben.
Het doel van een personal branding shoot is om, naast het maken van mooie portret foto’s, een complete beeldbank te creëren.
De gemaakte foto’s kun je daarna gebruiken voor social media, je blog of nieuwsbrief en op je website. 
Er worden naast de portret foto’s ook foto’s gemaakt van jou in actie / aan het werk, de locatie of producten/diensten die je verkoopt.
Elke personal branding shoot draait volledig om jou en wat jij wilt uitstralen. 

Voorafgaand aan de shoot plannen we een telefonisch gesprek in, waarbij we bespreken wat je wensen zijn en wat je wilt laten zien.
Wie ben je, wat doe je en wat is het verhaal dat we naar voren gaan brengen?
Vervolgens creëren we een online moodboard, om het gewenste sfeerbeeld, de juiste locatie en kledingkeuze te visualiseren.

Mensen doen zaken met mensen, dus laat jezelf zien!

Hoe gaan we te werk?

jouw wensen en ideeën

Nadat je contact hebt opgenomen neem ik binnen 24 uur contact op om een telefonische afspraak in te plannen. Hierin gaan we bespreken wat je wilt neerzetten. Wat is je merk, welk beeld wil je van jezelf laten zien? Aan de hand daarvan wordt een moodboard samengesteld en een conceptplan gemaakt.

Conceptplan

Hierin staat beschreven wat we hebben besproken tijdens de telefonische afspraak.
Het moodboard is hierin verwerkt en wat voor locatie en props er gebruikt zullen gaan worden. Tevens zit hierin een checklist met de verschillende soorten foto’s die absoluut niet mogen ontbreken.

Kleding

Tijdens de shoot krijg je de mogelijkheid een aantal keer van kleding te wisselen, om zo diversiteit te kunnen bieden. Welke soort kleding het meest geschikt is, bepalen we tijdens de telefonische afspraak en wordt uitgewerkt in het conceptplan.

Locatie

In principe bepaal je zelf de gewenste locatie. Soms is dat bij jou op kantoor of kies je juist voor een andere locatie. Mocht je er zelf niet uit komen of geen geschikte locatie weten, kan ik uiteraard met je meekijken.
Eventuele locatie kosten zijn niet inbegrepen.

branding shoot Zevenbergen

Plan een afspraak

branding shoot Zevenbergen

X