Focus Fotografie.

Zakelijke portretfotografie, Personal Branding shoots.

Welkom

Leuk dat je mijn website hebt gevonden.
Je bent vast en zeker op zoek naar een zakelijke fotograaf in Noord Brabant en Zuid Holland en daarvoor ben je hier op het juiste adres.

Diverse soorten fotografie

Je kunt bij mij terecht voor diverse soorten fotografie.
Zakelijke portret fotografie -zowel op locatie als in de studio- en personal branding fotografie. Regio Noord Brabant en Zuid Holland.

Manier van werken

Voor velen is het op de foto gaan geen favoriete hobby. Vaak is het lastig om de juiste houding te vinden of een mooie oprechte lach tevoorschijn te toveren. Als fotograaf werk ik aansturend en help ik jou met de juiste poses. Ook kletsen we veel, maken we grapjes en zorgen we zo voor een ontspannen sfeer, om ook de mooiste lach neer te zetten.

Mogelijkheden

Zakelijke Portretfotografie

Zakelijke portretfotografie is mogelijk op locatie, of in de studio te Klundert. Of er nu 1 persoon op de foto gezet moet worden, of iedereen in het bedrijf, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Door gebruik te maken van de portable studio, kan het zelfs bij jullie in het bedrijfspand, zodat de medewerkers geen extra reistijd en kosten kwijt zijn.

Personal Branding Shoot

Een Personal Branding shoot is voor de ondernemer die zichzelf wil laten zien. Wie ben je en wat straal je uit? Tegenwoordig is jezelf laten zien echt een vereiste. Jouw klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Om jezelf sterk neer te zetten is een Personal Branding shoot dé oplossing. Jij bent nu eenmaal het gezicht van jouw onderneming en je eigen visitekaartje. Tijdens een Personal Branding shoot maken we diverse beelden, waarmee je je website en social media kunt vullen en echt kunt laten zien, wie jij bent. En dat kan nu ook gecombineerd worden, met het laten maken van een echte professionele video. Wil je jezelf op een onderscheidende manier laten zien, dan is videografie zeker de oplossing. En combinaties met fotografie zijn zeker mogelijk. 

Focus Fotografie: De bedrijfsfotografie in Noord Brabant en Zuid Holland.

Wat zeggen klanten:

Focus Fotografie: Voor de zakelijke fotograaf in Noord Brabant en Zuid Holland.

Over mij

Naast dat ik het leuk vind om professionele foto’s te maken van mensen en dieren, vind ik het ook geweldig om foto’s te maken in mijn vrije tijd. Negen van de tien keer, maak ik foto’s in de natuur, waarbij mijn voorkeur dan wel naar dieren uit gaat.

Macro fotografie, om het kleinste insect mooi vast te kunnen leggen, foto’s van eekhoorntjes die zo dichtbij durven komen dat ze nog net niet over je schoot lopen of het fotograferen van vogels, zowel tijdens het wandelen als vanuit een foto hut.

Mijn grootste droom voor nu is het mooi scherp vast leggen van een roofvogel, zoals een buizerd, sperwer of kiekendief.

Dat is tot nu toe nog niet gelukt, maar gaat zeker nog komen!

X